Adéu

La direcció de COM Ràdio m’ha comunicat que no compta amb mi per la temporada vinent. És arribada l’hora, doncs, de dir adéu a un mitjà en xarxa que m’ha permès conèixer una nova dimensió de l’escriptura i als que en formeu el seu fascinant ecosistema.  Gràcies a tots els que el feu possible. Visca la paraula!

4s comentaris

4 comentaris a l'entrada: Adéu

 1. Pepi Sabriá diu:

  Benvolgut Ramón,
  Em sap molt greu que desaparegui el teu programa, que era una alenada de pensament valent i crític. Per part meva, entenc que el teu Adéu entra en la línia que ha emprès COMRàdio eliminant també altres programes valents, com el TotsxTots. No ens deixem enfonsar, ens n’hem sortit de situacions pitjors. Visca la paraula!

 2. Jaume diu:

  La mateixa filosofia que amb Tve,és una vergonya que ja m’esperava.Definitivament deixo de llegir aquesta pàgina i d’escoltar com radio.Estem fent de Catalunya i España un feu dels antidemocrates.Avant i força!

 3. Català Emprenyat diu:

  Adéu Ramon! Que bé que et fotin fóra!! Ara però, seguiràs anant de prepotent i d’estrella per la vida? Ens alegrem tant, però tant que t’hagin fotut al carrer! Si no sabies ni parlar, i les teves tertúlies eren de lo més avorrit!

 4. Tu mateix diu:

  Hombre, un tipo que llama fascista al president de la generalitat no puede esperar que le lluevan abrazos y parabienes en su vida. Un poquito más de educación no te iría mal, que parece que tus padres andaban escasos de ella…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>