Ara fa vint anys

Ara fa vint anys la ciutat de Barcelona liquidava molts dels seus deutes pendents. Durant dècades Madrid havia estat el quilòmetre zero, el punt de partida i d’arribada, el permanent projecte de fer una Espanya com França, on Madrid fos París, com recorda l’economista Germà Bel. La transició i els primers anys de democràcia van trencar aquella tendència històrica en el relat d’Espanya. I en aquest període es va gestar la Barcelona Olímpica del 92, que va saber sumar complicitats, polítiques, econòmiques i socials, per endreçar la ciutat i projectar-la al món. Aquell impuls la sosté encara avui. Convertida la ciutat en un reclam turístic de primer nivell, l’excés va acabar generant  aquella imatge de la Barcelona de postal que semblava difuminar els problemes reals dels ciutadans de la metròpoli.

La Barcelona que governa Xavier Trias des de fa un any resisteix amb solvència els efectes de la crisi. Sobretot si es contraposen les finances municipals amb l’extrema situació que viuen molts municipis de l’estat, al límit del col·lapse, o bé si es té en compte la situació econòmica que pateix la Generalitat o el govern central. Barcelona resisteix, es presenta com un espai d’oportunitats. Aquella inversió del 92, la projecció d’aquell esdeveniment al món, la forma amb què es va du a terme, recull encara els seus fruits, vint anys després.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, visitava aquest cap de setmana el ‘Maneres de viure’ de COMRàdio per fer-nos un balanç realista del moment que viu la ciutat. Control del dèficit, pressupostos ajustats, augment de les polítiques socials i reivindicació d’un millor finançament per a Barcelona. Trias ha proposat al ministre d’Hisenda, Cristobal Montoro, que l’IVA que genera el turisme a la ciutat  retorni en forma de finançament per als serveis públics i la ciutadania. Montoro respon a la proposta de l’alcalde amb la voluntat d’estudiar-la.

Barcelona i la seva Àrea Metropolitana són un dels motors econòmics de Catalunya i del conjunt d’Espanya. La ciutat està ben posicionada, i demanda inversions per no perdre el pas. Però Madrid fa temps que va recuperar la vella idea de ser París, fins i tot en moments d’extrema complexitat, on la política de lletra petita continua no volent veure per on passa el futur, dubta del traçat del corredor mediterrani, aparca o abandona inversions o no assigna pressupostos per a la connexió amb la nova terminal de contenidors del port de Barcelona.

Ara fa vint anys Barcelona passava pàgina d’un relat que no li havia estat favorable. Després dels jocs, va caldre encara esperar setze anys més perquè l’Ave arribés a Catalunya. La capital d’Espanya tornava a ser París.

Envia un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>