Els ulls del fotògraf

 

Avui gaudirem de la fotografia de la natura i hem escollit un lloc privilegiat prop de la ciutat de Barcelona. Hem anat fins als Espais Naturals del Delta del Llobregat, concretament, al Remolar-Filipines.

Hem de ser conscients que per fotografiar la natura i fer-ho bé necessitem veure el paisatge d'una manera especial. L'Oriol Alamany és una d'aquestes persones que veu al paisatge amb ulls diferents de la resta de gent.  La seva feina consisteix en fotografiar la natura, en captar imatges que ens permetin recordar les llums, les formes o els colors d'aquell instant. La fotografia de la natura és un art i l'Oriol ha perfeccionat les seves tècniques durant dècades fins aconseguir imatges vives. Ser fotògraf de la natura radica en aportar una visió personal i crear noves imatges pel record, aconseguint que una fotografia arribi a transmetre molt més que si la fes un simple aficionat.

 

Veieu el video i gaudiu de la fotografia del nostre paisatge!

 

Envia un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>