Laboratori de Lletres

Després d’haver reeditat en aquest bloc 150 columnes, que és una xifra rodona, he fet una pausa. Abans de reprendre, coincidint amb l’any nou, la reedició d’articles dels meus anys d’aprenentatge, he fet un parèntesi. L’he fet, primer, per parlar d’un llibre d’actualitat, obra de Pere Ferreres, i ara per parlar del Laboratori de Lletres.

El fet és que m’he embarcat com a professor en una nova escola d’escriptura creativa i em ve de gust de parlar-ne en aquesta tribuna, aprofitant el parèntesi a què he fet referència i, també, la confiança amb els lectors del diari digital laMalla, després de més de tres anys seguits d’adreçar-m’hi totes les setmanes.

El Laboratori de Lletres dirigeix la seva oferta formativa a la gent de l’àrea de Barcelona a través dels cursos presencials i, també, a la gent de tot arreu a través dels cursos virtuals. La nova escola d’escriptura comença a impartir cursos el mes de gener del 2012.

Els cursos presencials que ofereix el Laboratori de Lletres són aquests:
Escriptura creativa
Novel•la
Poesia
Guió cinematogràfic
Narrativa eròtica
Narrativa del còmic
Expressió oral
De l’aforisme al Twitter
L’article, de la columna al bloc

Hi ha un curs que és semipresencial, que és aquest:
Nivell D de català i preparació per a l’examen oficial

A més a més, la nova escola ofereix aquests minicursos d’una sola sessió, anomenats comprimits del Laboratori:
Com es fa una sinopsi
Com rebre bé un elogi
L’art de titular
Conèixer més bé l’escriptor…

Els cursos virtuals d’aquesta nova escola d’escriptura són aquests:
Escriptura creativa
Novel•la
Guió cinematogràfic
Narrativa del còmic
De l’aforisme al Twitter
L’article, de la columna al bloc
Com redactar bé els correus electrònics

La directora del Laboratori de Lletres és Laia Terrón, que també exerceix de professora. La resta de l’equip de professors són Oscar Tomé, Pau Guinart, Emilio Bujedo, Manuel Pradas, Roser Herrera, Miquel Lluís Muntané, Daniel Hareg, Carlos Luria i jo mateix.

Pel que fa a preus, la matrícula als minicursos anomenats comprimits del Laboratori val 25 euros; inscriure’s a un dels cursos virtuals costa 100 euros; per participar a la majoria dels cursos presencials cal abonar 200 euros.

La seu i les aules del Laboratori de Lletres es troben al número 67 del carrer Sant Pere Mitjà de Barcelona, a la vora de l’Arc de Triomf. El telèfon és el 628 916 706. L’adreça electrònica és info@laboratoridelletres.com. Al web s’hi troba informació detallada de tots els cursos i s’hi poden formalitzar les inscripcions: www.laboratoridelletres.com.

Sí: ja sé que més que un article he escrit un anunci. Però un dia és un dia. Després de més de tres anys de publicar-hi articles, en aquesta tribuna, suposo que no és cap mal de fer una mica de publicitat cultural…

Per cert, potser que digui els cursos que imparteixo jo mateix, perquè en definitiva això és un bloc personal. Som-hi, doncs. Són aquests:
De l’aforisme al Twitter (curs presencial i curs virtual)
L’article, de la columna al bloc (curs presencial i curs virtual)
Nivell D de català i preparació per a l’examen oficial (curs semipresencial), impartit amb la Rosó Herrera
Com redactar bé els correus electrònics (curs virtual)
Com rebre bé un elogi (comprimit)
L’art de titular (comprimit)

I acabo amb una felicitació nadalenca:
“Que vegi les espines
solament aquell qui té ulls per a veure la rosa.”
Tagore
Bon 2012, malgrat tot

 

Publicat dins de llengua i comunicació | 2s comentaris

2 comentaris a l'entrada: Laboratori de Lletres

  1. Moltes gràcies, Joan, per la teva confiança. Una abraçada.

  2. Jordi diu:

    Caram, pinten molt bé aquests cursos. Val la pena rumiar-s’ho, com a mínim…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*


*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>